Zsugorka Sütőhazája
Zsugorka Sütőhazája
Menü
 
Termékcsalád - alkotások
 
Terméktájékoztató
 
Viszonteladóknak Kreatív Szövetség a Minőségért
 
szavazás
Előrefizetés
Mennyire tartja gördülékenynek az előrefizetési rendszert?

A legjobb, mert a legalacsonyabb postázási díjjal
Lehet az első alternatíva, de kell az utánvét is.
Szokatlan, de megér egy próbát.
Nehézkes, sok időt kell eltülteni vele.
Nem felel meg a mai ritmusnak
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
ÜDVÖZLÖM
ÜDVÖZLÖM : MEGÉRKEZETT A ZSUGORKA SÜTŐHAZÁJÁBA! - ÉREZZE OTTHON MAGÁT! ZSUGORKÁZZON VELÜNK, VEGYEN RÉSZT INGYENES BEMUTATÓMON!

MEGÉRKEZETT A ZSUGORKA SÜTŐHAZÁJÁBA! - ÉREZZE OTTHON MAGÁT! ZSUGORKÁZZON VELÜNK, VEGYEN RÉSZT INGYENES BEMUTATÓMON!

Fehér Diána  2005.10.26. 09:10

Örülünk, hogy megkeresett minket! Reméljük tetszeni fog mindaz, amit itt megtalál! Szeretnénk bemutatni, hogy mire használhatja a Zsugorkát, milyen technikákat tanulhat, hogyan vásárolhatja meg a legkönnyebben nálunk. Honlapunkon megmutatjuk, hogy milyen egyszerű elkezdeni alkotni a Zsugorkával, hogy miért elegendő "csak" a jó minőségű Zsugorka-alapanyagot megvennie és miért nem szükséges külön eszközöket vásárolnia. Ha kedvet kap hozzá, azt is megmutatjuk, hogyan bővítheti tudását és eszköztárát. Először

csak az átlátszó Zsugorka lapra lesz szüksége, mert otthonában minden más megvan: csiszolópapír, színes ceruzák, olló, háztartási sütő. Első könyvem arról szól, hogy mi mindent lehet elkészíteni Zsugorkából anélkül, hogy bármilyen szerszámot, felszerelést kellene beszereznie. Kevés gyakorlás után érdemes megpróbálnia az opál, fekete és fehér színű lapot is, és biztosan kedve lesz kipróbálni a fúziós technikát, amivel még szebb ékszereket készíthet magának. Második könyvemben a fúziós technikát mutatom be. Ehhez egy kis gyakorlatra van szükség és néhány olyan felszerelésre, amiket máshol is használhat majd, valamint a Gyöngyfény porfesték kapszulákra. Mindezt kipróbálhatja minden hónap első szombat délutánján, amikor ingyenes bemutatót tartok (részletek az újdonságokban)! A Zsugorka Termékcsalád folyamatosan bővül, a regisztráltak mindenhez hozzájuthatnak, olyan eszközökhöz, kellékekhez is, melyek esetleg a boltokban még nem is kaphatóak. Iratkozzon fel a google csoportunkba, hogy a lehető leghamarabb tudomást szerezzen mindenről. Töltse itt kellemesen az idejét, rendszerünkben időről-időre lesz apró meglepetés!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Híreink
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Kedvenc linkek
 
viccdoboz